Надгробни паметници

Тук можете да споделяте вашето мнение за предлаганите надгробни паметници в София.

надгробни паметници.Мнения съвети и препоръки
Надгробни паметници.Оформяне и поддръжка на гробни места в София.

Надгробни паметници, Цени,мнения поръчка и избор на коректна и препоръчана фирма за изработка на надгробни паметници в София.Препоръки и съвети за цените на надгробните паметници.Публикувайте мнения за това къде в София или в друг град в България сте поръчали надгробен паметник .И сте останали доволни тоест можете да препоръчате някоя фирма. Защото така си помагаме едни на други при нужда от поръчка на надгробни паметници цени.

Темата за този вид изделия и услуги не е от най приятните за обсъждане. Поради тази причина ние сме направили тази страница. Където споделяйки вашето мнение и опит при избора на надгробен знак от камък паметник или надгробна плоча ще успеем да спестим отрицателни емоции на опечалените търсещи каменоделски услуги.

Човек трябва да е положително настроен когато избира възпоменателен знак за свой близък. Принципно така сме устроени всеки да иска и да се стреми към най доброто. Така се случва и в момента когато ни се налага да поставим камък на гроба на близък нам човек. Но според нас важен е жеста че в тези трудни времена сте успели да поставите на гроба паметна плоча с надпис и снимка. Не трябва да се впечатляваме от лъскавите и луксозни големи модели паметници. Красотата е в малките но от сърце направени неща. Ако сме имали парички и сме направили макар и малък паметник изработен от мрамор не скъп от скъп черен гранит цената на който е три пъти повече от тази на мраморен камък.

Каменоделски услуги се предлагат най много в София тук конкуренцията е най голяма. Двата гробищни парка с фирми където най много предлагат паметници са Бакърена фабрика и Централните гробища.

В град Варна това се наблюдава на гробищен парк Тополи там каменоделците са концентрирани и предлагат услугите си. Монтаж и изработка на надгробни мраморни модели традиционни и нестандартни паметници и оформяне на гробни места.

В Пловдив се наблюдава този факт с струпването на едно място на много каменоделски фирми на Рогошко шосе. Там се изработват снимки от порцелан, извършват се надписи за надгробни плочи и паметници от мрамор и гранит.

Надгробни паметници
Average rating:  
 1 reviews
by Дарина Костова on Надгробни паметници
Цени на надгробни паметници и мнения от доволен клиент Дарина Костова

Здравейте,

На нас ни се наложи тази година 2019 да поръчаме надгробен паметник за моята баба която е погребана в новото гробище в Банкя местност Полето.

Наши познати ни препоръчаха тази фирма те са останали много доволни от коректността с която изпълняват поръчките си.

За това и ние решихме да се възползваме на готово така да се каже фирмата за надгробни паметници се намира в София кв.Слатина и е проверена.

Поръчката ни се състоеше от следните неща мозаечна рамка, бетонни пътеки и мраморен паметник.

Доволни сме от цената и от изпълнението на цялостното оформяне на гроба.

Благодаря Ви!!!

Препоръчваме Ви !!

Добре е че има наистина коректни фирми за каменоделски услуги в София.

Дарина Костова

Можете да ми пишете на Email: dari_kostova@abv.bg ще отговоря на въпроси ако имате

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *